Onderhoudspartner van Skylotec

We zijn verheugd aan te kondigen dat AWAH (All Works At Height) een gloednieuw onderhoudscertificaat behaalde bij onze partner Skylotec. Eerder waren we al een erkend verdeler van alle onderdelen en apparaten die Skylotec aanbiedt maar vanaf nu zijn we ook een van hun gecertificeerde onderhouds- en opleidingspartners, een van de enigen in België trouwens.

Enkele Skylotec apparaten waarvoor we uw jaarlijks onderhoud kunnen verzorgen vanaf nu:

Actsafe ACX Power Ascender
De ACX Power Ascender op batterijen vergemakkelijkt en versnelt het werk op plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn. Het gemotoriseerde systeem wordt gebruikt om de facades of ramen van gebouwen te reinigen, voor reddingsoperaties of het onderhoud van complexe gebouwen zoals de wieken van windturbines of voor het transporteren van ladingen op hoogte. ACX is een uiterst flexibel systeem voor een gemakkelijke en kostenefficiënte reiniging of onderhoud.

MILAN
MILAN biedt een variatie aan toepassingen voor reddingsscenario's, essentieel wanneer er op hoogte gewerkt wordt. Het is het standaard reddingsapparaat in de sector voor diverse reddingsoperaties op diverse locaties. De MILAN 2.0 HUB beschikt ook over een extra liftfunctie en de MILAN 2.0 POWER is de speciale versie van deze laatste die de mogelijkheid geeft voor een snelle en veilige redding op grote afstanden opwaarts.

De bediening en het gebruik van de ACX can aangeleerd worden in speciale trainings. Wij voorzien trainingsprogramma's op maat waardoor deze specifieke cursussen ook bij ons gevolgd kunnen worden.

 

Contacteer ons voor meer informatie